Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Отворени Повици


 

 

Наслов Датум на објава Тип
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Февруари 2015 29.01.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.01/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 16.01.2015 е-Аукции
Листа на должници бр.01/2015 за долгови доспеани до 30.09.2014 и неплатени до 31.12.2014 година 09.01.2015 Листа на должници
Јавен оглас бр.01/2015 за вработување во Управа за јавни приходи 08.01.2015 Вработување
Исправка на Јавен оглас бр.03/2014 за вработување во Управа за јавни приходи 05.01.2015 Вработување
Јавен оглас бр.03/2014 за вработување во Управа за јавни приходи 31.12.2014 Вработување
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јануари 2015 31.12.2014 Мобилен даночен шалтер
Јавна покана за поднесување на Годишна даночна пријава (образец "ПДД-ГДП"), за утврдување на персоналниот данок на доход за 2014 година 18.12.2014 Јавна покана
Оглас бр.21/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 11.12.2014 е-Аукции
Листа на должници бр.07/2014 за долгови доспеани до 31.08.2014 и неплатени до 30.11.2014 година 10.12.2014 Листа на должници
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2014 27.11.2014 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.20/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 19.11.2014 е-Аукции
Листа на должници бр.06/2014 за долгови доспеани до 31.07.2014 и неплатени до 31.10.2014 година 10.11.2014 Листа на должници
Оглас бр.19/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 05.11.2014 е-Аукции
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Ноември 2014 30.10.2014 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.18/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 20.10.2014 е-Аукции
Листа на должници бр.05/2014 за долгови доспеани до 30.06.2014 и неплатени до 30.09.2014 година 10.10.2014 Листа на должници
Оглас бр.17/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 06.10.2014 е-Аукции
Јавен оглас бр.02/2014 за вработување во Управа за јавни приходи 29.09.2014 Вработување
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Октомври 2014 29.09.2014 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.16/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 19.09.2014 е-Аукции
Листа на должници бр.04/2014 за долгови доспеани до 31.05.2014 и неплатени до 31.08.2014 година 10.09.2014 Листа на должници
Оглас бр.15/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 02.09.2014 е-Аукции
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Септември 2014 27.08.2014 Мобилен даночен шалтер
Оглас за ангажирање на стручно лице - Набљудувач при евалуација на понуди 18.08.2014 Јавна набавка
Оглас бр.14/2014 за продажба на движни и недвижни ствари 08.08.2014 е-Аукции
Оглас за отворена локална тендерска постапка „Реновирање и адаптација на приземјето на Управа за јавни приходи, Регионална дирекција, Скопје со цел да биде новиот Контакт центар / Повикувачки центар на УЈП“, Број на објава: EuropeAid/136157/D/WKS/MK 08.08.2014 Јавна набавка
Листа на должници бр.03/2014 за долгови доспеани до 30.04.2014 и неплатени до 31.07.2014 година 08.08.2014 Листа на должници
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Август 2014 24.07.2014 Мобилен даночен шалтер
Јавен оглас бр.01/2014 за вработување во Управа за јавни приходи 14.07.2014 Вработување
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија