Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Отворени Повици


 

 

Наслов Датум на објава Тип
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Август 2015 29.07.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.11/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 13.07.2015 е-Аукции
Листа на должници бр.07/2015 за долгови доспеани до 31.03.2015 и неплатени до 30.06.2015 година 10.07.2015 Листа на должници
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јули 2015 29.06.2015 Мобилен даночен шалтер
Исправка на Оглас бр.10/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 25.06.2015 е-Аукции
Оглас бр.10/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 22.06.2015 е-Аукции
Листа на должници бр.06/2015 за долгови доспеани до 28.02.2015 и неплатени до 31.05.2015 година 10.06.2015 Листа на должници
Оглас бр.09/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 05.06.2015 е-Аукции
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јуни 2015 28.05.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.08/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 21.05.2015 е-Аукции
Листа на должници бр.05/2015 за долгови доспеани до 31.01.2015 и неплатени до 30.04.2015 година 08.05.2015 Листа на должници
Оглас бр.07/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 07.05.2015 е-Аукции
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Мај 2015 30.04.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас за отворена меѓународна тендерска постапка „Набавка на возила (комбиња), канцелариски мебел, хардвер и софтвер и друга опрема за зајакнување на капацитетот на Контакт Центар/Повикувачки Центар и Даночни Шалтери на УЈП“ 25.04.2015 Јавна набавка
Оглас бр.06/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 20.04.2015 е-Аукции
Листа на должници бр.04/2015 за долгови доспеани до 30.12.2014 и неплатени до 31.03.2015 година 09.04.2015 Листа на должници
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Април 2015 30.03.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.05/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 27.03.2015 е-Аукции
Јавен повик бр.03 и Листа за уредно доставени опомени за плаќање на неплатен долг за радиoдифузна такса 23.03.2015 Јавна објава
Јавен повик бр.01 и 02 и Листа за уредна достава на опомена за плаќање на неплатен долг за радиoдифузна такса 12.03.2015 Јавна објава
Листа на должници бр.03/2015 за долгови доспеани до 30.11.2014 и неплатени до 28.02.2015 година 10.03.2015 Листа на должници
Оглас бр.04/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 05.03.2015 е-Аукции
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Март 2015 02.03.2015 Мобилен даночен шалтер
Оглас бр.03/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 19.02.2015 е-Аукции
Јавен оглас бр.04/2015 за вработување во Управа за јавни приходи 12.02.2015 Вработување
Jавна објава за затворање на жиро сметки кои се преземени во УЈП од поранешната Агенција за работа со блокирани сметки 11.02.2015 Јавна објава
Јавен оглас бр.03/2015 за вработување во Управа за јавни приходи 11.02.2015 Вработување
Листа на должници бр.02/2015 за долгови доспеани до 31.10.2014 и неплатени до 31.01.2015 година 10.02.2015 Листа на должници
Јавен оглас бр.02/2015 за вработување во Управа за јавни приходи 06.02.2015 Вработување
Оглас бр.02/2015 за продажба на движни и недвижни ствари 05.02.2015 е-Аукции
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија