Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Финансирање на политички партии

Политичката партија „Извештајот за добиените донации“ го доставува до Управата за јавни приходи, најдоцна до 31 Март за претходната година (согласно член 25 став 4 од Законот за финансирање на политичките партии).

Управата за јавни приходи е должна добиените извештаи да ги објавува на својата веб страница (согласно член 25 став 5 од од Законот за финансирање на политичките партии).

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија