Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Посетете не на Саемот за финансии, деловни можности и економски развој!
01.12.2010

Од отворањето на ФИНЕКСПО 2010 - Саем за финансии, деловни можности и економски развој...

 

Ujp_stand_finexpo_thumb   Informirajte_se_za_danocite_i_uslugite_na_ujp_thumb   Info_pult_ujp_finexpo_thumb   Otvoranje_na_finexpo_direktor_ujp_i_minister_za_finansii_thumb  
Нашиот штанд е лоциран на I кат, на самиот влез на Скопски саем
 
Информирајте се за даноците и за нашите услуги ...
 
Пристап до инфо материјалите и публикациите на УЈП
 
Министерот за финансии, Зоран Ставревски (десно) и Директорот на УЈП, Горан Трајковски (лево)
 
               
Obuki_edanoci_finexpo_02              
Обуки „е-Даноци“
             
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија