Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Работилница - Зголемување на даночната култура во Р. Македонија преку ефикасна комуникација на УЈП и медиумите
27.11.2011

Охрид – Од 25 до 26 ноември 2011 година, се одржа Работилницата на тема „Зголемување на даночната култура во Р. Македонија преку ефикасна комуникација на УЈП и медиумите“. На настанот, реализиран во рамките на „Проектот за даночна реформа“ (ЕУ ИПА 2007), учествуваа новинари од 15 медиуми и претставници на раководството на Управата за јавни приходи, кои преку дискусија, размена на сопственото искуство и искуството на странските даночни експерти, ги дадоа и препораките како да се унапреди меѓусебната комуникација помеѓу УЈП и медиумите, а се со цел подобро информирање на јавноста и зголемување на даночната култура во Р.М.

Rabotilnica_mediumi_8__1__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__2__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__3__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__4__thumb  
 
 
 
 
               
Rabotilnica_mediumi_8__5__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__6__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__7__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__8__thumb  
 
 
 
 
               
Rabotilnica_mediumi_8__9__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__10__thumb   Rabotilnica_mediumi_8__12__thumb   Rabotilnica_mediumi_8_thumb  
 
 
 
 
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија