Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Отворање на Центар за обработка на податоци на УЈП
22.04.2008

Центарот за обработка на податоци на УЈП и централизираната обработка на даночни пријави е еден од проектите на УЈП чија цел е намалување на административните бариери во даночните процедури.

За значењето на Центарот и реализација на овој проект, обраќање имаа министерот за финансии г-дин Трајко Славески и директорот на УЈП, г-дин Горан Трајковски, кои и свечено го означија почетокот со работа на ЦОП. 

Otvoranje_na_cop_007_thumb   Otvoranje_na_cop_016_thumb   Otvoranje_na_cop_035_thumb   Otvoranje_na_cop_039_thumb  
Свечено отворање
 
Обраќање
 
ЦОП
 
ЦОП
 
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија