Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Фото галерија - Хуманитарна акција на УЈП „Биди човек, биди хуман“
20.11.2013

По повод одбележувањето на 20 ноември - Светскиот ден на детето, а во рамки на Програмата за одбележување на „Св. Матеј“ - Денот на даночниците, вработените во Управата за јавни приходи и оваа година донираа парични прилози, со кои се обезбеди медицинска опрема за ЈЗУ Здравствен дом Скопје - Скопје.

Humanitarna_ujp_2013_1_thumb   Humanitarna_ujp_2013_2_thumb   Humanitarna_ujp_2013_3_thumb   Humanitarna_ujp_2013_4_thumb  
 
 
 
 
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија