Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Прва (конститутивна) седница на Советодавниот одбор на даночни обврзници на Македонија
07.11.2008

Првата (конститутивна седница) на Советодавниот одбор на даночни обврзници на Македонија, се одржа на 7 ноември 2008, во Клубот на пратеници - Скопје

Dsc01475_thumb              
Воведно обраќање на директорот на УЈП, Горан Трајковски
             
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија