Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Регионална работилница „Воспоставување на ИТ форензичка лабораторија за даночни цели“
24.11.2016

(Скопје, 24.11.2016) Од 23 до 25 ноември 2016 година, во хотел Солун, се оддржува ИОТА регионална работилница на тема „Воспоставување на ИТ форензичка лабораторија за даночни цели“.
Настанот е организиран од страна на Управата за јавни приходи во соработка со Интра-европската организација на даночните администрации (ИОТА), во рамките на Годишната програма на оваа меѓународна организација.
На работилницата учествуваат претставници на даночни управи од 10 земји членки на ИОТА организацијата со 34 учесници, а свои стручни предавања ќе оддржат висококфалификувани лица во делот на форензиката.
Управата за јавни приходи веќе петти пат по ред е земја домаќин на работилници кои се реализираат во соработка со ИОТА организацијата, каде што од 1997 година сме полноправна членка.

3_thumb   1_thumb   2_thumb      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија