Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Втора регионална конференција на даночни администрации
22.12.2008

На огромно задоволство на македонската даночна администрација, која во 2007 година беше иницијатор и организатор на Првата балканска даночна конференција, овогодинешната средба на високите претставници на даночните администрации од балканскиот регион се одржа од 18 до 20 декември 2008 година во Тирана - Албанија.

На Втората регионална конференција на тема "Модернизацијата на даночната администрација - Клуч за успешни реформи во државата" присуствуваше и делегација од Управата за јавни приходи предводена од директорот Горан Трајковски кој имаше и свое излагање за модернизацијата и постигнатите резултати на македонската даночна администрација во 2008 година.

New_image3_thumb   New_image1_thumb   New_image2_thumb   New_image_thumb  
 
 
 
 
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија