Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВ.МАТЕЈ – ДЕН НА ДАНОЧНИ РАБОТНИЦИ
02.12.2016

- 22 години јубилеј - Управа за јавни приходи (1994 - 2016) -
- 10 години јубилеј - Дирекција за големи даночни обврзници (2006 - 2016) -

3_thumb   2_thumb   7_thumb   1_thumb  
 
 
 
 
               
4_thumb   5_thumb   6_thumb   8_thumb  
 
 
 
 
               
9_thumb   10_thumb          
 
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија