Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Од одбележувањето на Денот на даночниците 29-ти Ноември
01.12.2017

 ВИДЕО

 
ФОТОГАЛЕРИЈА

1_thumb   2_thumb   3_thumb   4_thumb  
 
 
 
 
               
5_thumb   Dsc_6064_thumb   Dsc_6030_thumb   Dsc_6078_thumb  
 
 
 
 
               
Dsc_6083_thumb   Dsc_6088_thumb          
 
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија