Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
е-Даноци за мали и средни претпријатија
10.04.2009

Користењете современ систем за електронско поднесување на даночни пријави, е- Даноци http://etax.ujp.gov.mk/, и заштедете време, намалете ги административните трошоци и намалете го ризикот од човечки грешки при пријавување на данокот. Системот овозможува побрза и поефикасна обработка на голем број на податоци и висок степен на безбедност и сигурност на податоците. повеќе>>>

Dsc02308_thumb   Dsc02309_thumb   Dsc02326_thumb      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија