Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Конференција за медиуми „Стартува он-лајн следење на готовинскиот промет во Македонија“
Вторник, 12.08.2014 12:00 - 12:30, УЈП - Генерална дирекција Скопје, 2-ри кат (зграда на НБРМ)

Ги покануваме претставниците на медиумите на конференција на тема „Стартува он-лајн следење на готовинскиот промет во Македонија“.
Настанот ќе се одржи во УЈП - Генерална дирекција Скопје, 2-ри кат (зграда на НБРМ), на 12 август 2014 / вторник, во 12.00 часот.

Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (372 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија