Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Завршна конференција на Проектот „Изработка на Студија за ИТ системот на Управата за јавни приходи“ финансиран од ЕУ
Понеделник, 27.10.2014 10:00 - 12:00, х. Холидеј Ин, Скопје

Ги покануваме претставниците на медиумите на завршната конференција на ИПА проектот „Изработка на Студија за ИТ системот на Управата за јавни приходи“, која ќе се одржи во х. Холидеј Ин Скопје, на 27 октомври 2014 / понеделник, во 10.00 часот.

На конференцијата, која ќе ја отвори Директорот на Управата за јавни приходи г-дин Горан Трајковски, ќе бидат презентирани клучните наоди и препораки на проектот кој обезбедува нова рамка и модели за понатамошно поедноставување и намалување на трошоците на услугите на УЈП и другите државни институции, зголемување на наплатата на јавните приходи, поддршка на реформите на Владата на РМ, како и надминување на препораките на ЕУ за зајакнување на ИТ капацитетите на Управата за јавни приходи.

 

Список на учесници
  • Горан Трајковски - Директор на УЈП
  • Анџа Комшо - Тим лидер (Danish Mаnagement A/S)
  • Благица Митровска - Раководител на сектор за информатичка технологија (Проектен менаџер УЈП)
  • Паулина Станоева - Програмски менаџер (Делегација на ЕУ во РМ)
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија