Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Данок на додадена вредност
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Данок на додадена вредност
Закони
23.03.2023 
Данок на додадена вредност
Закони
25.09.2023 
Данок на додадена вредност
Одлуки
17.03.2022 
Данок на додадена вредност
Одлуки
12.03.2022 
Данок на додадена вредност
Одлуки
01.04.2014 
Данок на додадена вредност
Одлуки
13.10.2023 
Данок на додадена вредност
Одлуки
13.10.2023 
Данок на додадена вредност
Одлуки
16.09.2022 
Данок на додадена вредност
Одлуки
06.10.2023 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.01.2024 
Данок на додадена вредност
Правилници
20.01.2012 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.07.2014 
Данок на додадена вредност
Правилници
30.12.2020 
Данок на додадена вредност
Правилници
07.03.2014 
Данок на додадена вредност
Правилници
26.01.2024 
Данок на додадена вредност
Правилници
20.08.2003 
Данок на додадена вредност
Правилници
25.09.2019 
Данок на додадена вредност
Правилници
17.06.2016 
Данок на додадена вредност
Правилници
17.06.2016 
Данок на додадена вредност
Правилници
17.06.2016 
Данок на додадена вредност
Правилници
17.06.2016 
Данок на додадена вредност
Правилници
31.03.2022 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.01.2017 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.01.2015 
Данок на додадена вредност
Правилници
07.03.2014 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.01.2021 
Данок на додадена вредност
Правилници
20.12.2023 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.01.2020 
Данок на додадена вредност
Правилници
01.07.2014 
Данок на додадена вредност
Упатства
14.02.2001 
Данок на додадена вредност
Упатства
14.07.2010 
Данок на додадена вредност
Упатства
07.08.2003 
Данок на додадена вредност
Упатства
24.09.2014 
Данок на додадена вредност
Упатства
28.03.2001 
Данок на додадена вредност
Уредби
12.06.2020 
Данок на додадена вредност
Уредби
18.05.2020 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија