Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
Фото галерија
29.11.2013
Фото галерија - Доделени наградите од изборот на најкреативен цртеж „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“
За повеќе информации во врска со доделувањето на наградите од изборот на најкреативен цртеж „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“ види Прес пакет.
 
28.11.2013
Фото галерија - Крводарителска акција на даночниците „Капка крв, спасува живот“
Дарувањето крв претставува привилегија на здравите и надеж за болните. Токму затоа и поттикнати од нашата желба да помогнеме, да покажеме поинаква одговорност кон општеството и оваа година ја организиравме Крводарителската акција под мотото „Капка крв, спасува живот“. Во рамките на акцијата, 136 даночници даруваа крв на 19 пункта низ Македонија...
 
20.11.2013
Фото галерија - Хуманитарна акција на УЈП „Биди човек, биди хуман“
По повод одбележувањето на 20 ноември - Светскиот ден на детето, а во рамки на Програмата за одбележување на „Св. Матеј“ - Денот на даночниците, вработените во Управата за јавни приходи и оваа година донираа парични прилози, со кои се обезбеди медицинска опрема за ЈЗУ Здравствен дом Скопје - Скопје.
 
05.10.2012
Даночна академија - Фискална едукација на младите
Скопје – На 5 октомври 2012 година во посета на Управата за јавни приходи беа група на ученици од Средношколска академија за бизнис и администрација (САБА). На оваа посета учениците имаа можност да се запознаат со структурната организација на УЈП, законите според кои се раководи, со даноците и другите јавни давачки кои се во надлежност на Управата за јавни приходи, како и со работењето на Контакт центарот.
 
06.12.2011
ИОТА работилница - „Хоризонтален третман – Нови форми и искуства за унапредување на односите помеѓу даночните администрации, даночните обврзници и даночните посредници“
Скопје - Управата за јавни приходи, во соработка со Интра – европската организација на даночни администрации (ИОТА), беше домаќин на работилница на тема: „Хоризонтален третман – Нови форми и искуства за унапредување на односите помеѓу даночните администрации, даночните обврзници и даночните посредници“ која се одржа во периодот од 30 ноември до 2 декември 2011 година. На настанот учествуваа 35 претставници од 20 земји земји членки на оваа меѓународна организација...
 
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија