Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Наслови

Електронската архива на наслови Ви овозможува преглед на наслови во дневните печатени медиуми кои директно или индиректно се поврзани со Управата за јавни приходи и активностите на даночната администрација.

Медиум Година Месец  
Преглед
Датум Медиум Новинар Наслов
26.01.2008  Дневник Ида Протуѓер  Хаос во контролата и наплатата на придонесите - За да не плаќа, Велија се крие во дупките во законите External
26.01.2008  Дневник З.Г.М  Блокирани приодите кон Маврово 
26.01.2008  Утрински весник К.К  Скијачкиот центар во Маврово блокиран, туристите огорчени External
25.01.2008  Вест У.Ј  УЈП наплаќа данок во цигли 
25.01.2008  Вечер Александар Србиновски  Приведени четворица затајувачи на данок External
25.01.2008  Дневник З.Г.М  Мавровци ќе го блокираат скијачкиот центар External
25.01.2008  Утрински весник Александар Пешев  Бизнисите на Велија Рамковски недопирливи за власта External
25.01.2008  Утрински весник Киро Кипроски  Хотелиерите ќе го блокираат Скијачкиот центар во Маврово External
24.01.2008  Дневник Татјана Поповска  УЈП никогаш не влегле во “Време“ - Новинарите не му ги простуваат долговите на Велија External
22.01.2008  Вест Т.Ј  УЈП ја толерира незаконитоста во државните друштва - Македонска пошта не дава фискални сметки External
21.01.2008  Вест Затворени хотели и ресторани во Маврово External
21.01.2008  Дневник Даночниците затворија 68 објекти 
21.01.2008  Нова Македонија УЈП затвори 68 објекти 
21.01.2008  Утрински весник Д.Ч  Почна поднесувањето на Годишните пријави - За затајувачите на данок глоба од 500 до 1.000 евра 
21.01.2008  Утрински весник Н.Н.Ф  Во саботната акција УЈП стави клуч на 68 објекти External
19.01.2008  Дневник Татјана Поповска  Велија го гасне “Време“ и уценува новинари - Успешен во избегнувањето на обврските кон државата External
18.01.2008  Вечер Струмица - Кривична за контролор на УЈП External
18.01.2008  Вечер Петар Ставрев  Откриени фирми затајувачи на данок-Притворени директори на Еуротурс Мако и Европа 2002 External
18.01.2008  Утрински весник К.Ч  За недокажано богатство затвор и до три години External
17.01.2008  Вечер Весна М. Божиновска  За затајувачите на данок - глоба од 1000 евра External
Страници:  


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија