Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Наслови

Електронската архива на наслови Ви овозможува преглед на наслови во дневните печатени медиуми кои директно или индиректно се поврзани со Управата за јавни приходи и активностите на даночната администрација.

Медиум Година Месец  
Преглед
Датум Медиум Новинар Наслов
09.03.2017  Дневник Поднесени 215.656 годишни даночни пријави во УЈП External
08.03.2017  Вест Уште една недела за пријавување приходи во УЈП 
08.03.2017  Вечер Поднесени 216.695 ГДП, од нив 1.039 електронски 
08.03.2017  Нова Македонија Е.Р  Поднесени 215.656 годишни даночни пријави до УЈП 
08.03.2017  Нова Македонија Е.Р  Поднесени 215.656 годишни даночни пријави до УЈП 
08.03.2017  Утрински весник Досега поднесени 216.695 годишни даночни пријави 
06.03.2017  Нова Македонија Ж.В  Пред УЈП релаксирано, да не се чека пет до дванаесет 
03.03.2017  Вечер Тече рокот за доставување годишни даночни пријави 
02.03.2017  Вест Мајките да го пријават и породилното 
02.03.2017  Вечер УЈП со дополнителни шалтери за поднесување ГДП 
02.03.2017  Дневник Отворени дополнителни шалтери за поднесување годишна даночна пријава External
02.03.2017  Утрински весник УЈП отвори дополнителни шалтери за даночна пријава External
23.02.2017  Вест Словенечките пензии се оданочуваат во Македонија 
22.02.2017  Дневник Над 80.000 граѓани поднеле годишна даночна пријава 
20.02.2017  Вечер Доставувањето даночни пријави до УЈП масовно External
20.02.2017  Вечер Потврда за годишна даночна пријава поднеле 3.281 лице External
19.02.2017  Вечер Над 4.500 должници на новата црна листа External
18.02.2017  Дневник А.Т.  4.500 фирми и граѓани на УЈП и должат 230 милиони евра 
17.02.2017  Дневник А.Т.  Државата од даноци лани собрала 1,153 милијарда евра, 6,5 отсто повеќе од претходната година External
16.02.2017  Вест Не чекајте 15 март 
Страници:  


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија